Spelen met verhalen
Maandag, 12 Maart 2018, 19:30 - 21:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spelen met verhalen  o.l.v. Loes van Laar                                                                                              

 Vanuit het enthousiasme van de spelers in het afgelopen jaar wordt deze workshop met een andere inhoud weer aangeboden.

 Mocht u het vorig jaar gemist hebben dan kunt u alsnog meedoen. Was u er vorig jaar al bij dan krijgt u weer nieuwe inspiratie.

 Vier avonden spelen we met verhalen uit verschillende tradities. We gebruiken verschillende werkvormen om het verhaal te lezen, op ons in te laten werken, de personages uit te spelen en de verbinding met ons eigen verhaal onder de loep te nemen.

Het spelen van verhalen is een manier om anders met Bijbelverhalen, mythes, sagen ed. om te gaan. Er een andere blik op te werpen en te ontdekken wat oude verhalen anno 2018 ons nog te zeggen hebben.

 Schrijft u zich in voor deze avonden (voor 25 februari!!) dan is het de bedoeling dat u alle 4 avonden aanwezig bent om de continuïteit in de groep en het spel te waarborgen. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor iedereen die het leuk vindt om zich in te leven in personages en durft te verbeelden wat ooit lang geleden is verwoord.

De groep start bij minimaal 8 personen (max. 14)

Maandagavonden van 19.30-21.30u

Ma   5 mrt

Ma 12 mrt

Ma 19 mrt

Ma 26 mrt

Entree: 4 avonden € 10,- te voldoen op de eerste avond

 Loes van Laar is naast haar werk als voorganger, docent communicatie aan een ROC en aan de opleiding voor vrijzinnige theologie (Instituut OVP)

 

Locatie Ericalaan 1