Restaurant Ont-Moeten
Maandag, 20 Mei 2019, 18:00

In een vrijblijvende, vrij-zinnige sfeer anderen ontmoeten. Even weg uit de drukte. Moment van bezinning, rust en ontmoeting. In gesprek of in stilte genieten van poëzie, kunst of muziek. Laat je raken, ont-haast.

Leer anderen kennen of juist her-kennen. Iedere avond heeft een ander thema en zal ondersteund worden door een wisselend aanbod van mogelijkheden o.a. live muziek, poëzie, gesprek, spel, stilte. U wordt ook van harte uitgenodigd om zelf een bijdrage te leveren indien u dit wilt. Zo zal dus ook de innerlijke mens gevoed worden.

Een groep vrijwilligers kookt een wisselend menu dat, waar mogelijk, past bij het thema van de avond. We ontmoeten u graag 4 keer in dit seizoen om rondom de maaltijd tijd voor bezieling te ervaren.

Er is altijd keuze uit minimaal 2 gerechten (1 vegetarisch). Voor de maaltijd vragen wij een bijdrage van € 8,- Dit is incl. een drankje. Heeft u dieetwensen laat dat dan even weten.

Opgave minimaal 1 week van tevoren via een mailtje of de intekenlijst in de kerk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entree € 8,- (incl. drankje) 

Locatie Ericakerk